Velkommen til byfest i Vester Nebel

Så nærmer tiden sig til årets byfest i Vester Nebel, og på de følgende sider vil programmet kunne findes. Byfesten afholdes i år: 


torsdag den 11. juni – søndag den 14. juni 2009
 

Festudvalget har i år valgt at fastholde arrangementet fra torsdag til søndag, og dermed gentages Damefrokosten der sidste år blev genoplivet i en ny form. Nu håber festudvalget at områdets friske piger og damer vil bakke op om arrangementet og møde talstærkt op til en hyggelig aften i Multihuset. Lørdag aften vil der som et nyt tiltag være lokal Revy efter spisningen, så udvalget håber at mange vil støtte op om Revy-holdet og lørdagsfesten.


Byfestprogrammet byder herudover på såvel gamle kendte aktiviteter, som helt nye tiltag – så nu håber festudvalget blot at vejret arter sig fra sin bedste side, og at borgerne i Vester Nebel Sogn vil bakke op om arrangementet. 


Vi har dog et lille problem, som du skal tage højde for. Vi kan ikke love, at du kan betale med dankort under hele byfesten, da vi ikke er helt sikre på, at vi har automaten alle fire dage. Så hvis du vil være sikker på at du ikke løber tør for penge, så hæv rigeligt i dit pengeinstitut.

 

 

 

På gensyn til byfest i Vester Nebel. 


Thomas Haahr
Lone O. Jensen
Morten Thams
Marlene Timmerby
Carsten Christiansen
Jesper Rasmussen
Levin Nielsen

 

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand