Fire fantastiske festdage i Vester Nebel

Vester Nebel fester stadig i en tid, hvor andre byer sukker efter opbakning til lignende arrangementer.

Endnu en byfest er slut – og sikke en. Igen blev det fire uforglemmelige dage med masser af højdepunkter og et fantastisk vejr. Tak til byfestudvalget, der har knoklet længe med at få byfesten på benene, og tak for de nye tiltag, der har været et frisk pust.


Man kan kun glæde sig over, at vi i en tid, hvor andre byer har svært ved at holde deres byfester i live, er i stand til at tiltrække mange gæster til byen, der kan tage del i vores fest.

Vi kan kun håbe, at byfestudvalget får inputs og opbakning fra områdets borgere, så de igen i 2017 kan lave en god og sjov byfest. 

Hvis man måler opbakningen på den energi, der blev lagt for dagen, da oprydningen stod på efter byfesten søndag eftermiddag, så må den være helt fin. Halvanden time efter sidste grillpølse var langet over disken, var alt ryddet op på pladsen og forsamlingshuset var tømt og ryddet. Det er bare flot.

Her er små hundrede billeder fra byfesten 2016.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand