Volleyball afdelingen to skraldet

Arealerne der omgiver Multihuset trænger meget til, at blive reetableret. Sidst på måneden har kommunen licitation på opgaven. Men inden da skulle der ryddes op!

V.N.I. havde bedt volleyball spillerne om at rydde op på Multihusgrunden. Årsagen er, at der sidst i denne måned skal være en licitationsrunde, hvor kommunen udbyder reetableringen af ude arealerne samt den fremtidige vedligeholdelse.

 

Volleyball spillerne var nogle af de første der tog multihuset i brug, og spillede gratis i huset i maj og juni, så derfor mente Jesper Rasmussen, at de var selvskrevet til at løse oprydningsopgaven, som en slags betaling.

6 medlemmer fik hurtigt udpeget en dato og aftalte af mødes med hver et par arbejdshandsker. 

 

Heldigvis havde en af spillerne medbragt en traktor med frontlæsser, for da man kom til bunds i det høje græs, fandt man mange tunge ting, der ikke kunne flyttes med håndkraft, lige som det gamle hegnsnet var svært at håndterer.

 

Efter et par timers arbejde var hele grunden ryddet og al affald samlet på parkeringspladsen.

 

Der er taget kontakt til en skrothandler der fjerner al metal, og så vil et par frivillige sørge for, at beton og træaffald bliver fragtet til genbrugspladsen i Tarp.

 

Det var en varm opgave, selv om det var d. 8. oktober, så det var rart med en forfriskning i efterårssolen, efterfølgende.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand