VNI fik "julegaver" fra Esbjerg kommune

Esbjeg Kommune har netop prioriteret de ansøgninger de har modtaget til den såkaldte Fritidskulturelle Anlægspulje, hvor alle kommunens foreninger har haft mulighed for at søge tilskud til forskellige formål. VNI er i den forbindelse blevet bevilget et tilskud på 25.000 kr

Pengene er øremærket til genopbygning af skateboardrampen ved Vester Nebel skole.



Tilskuddet skal dække materialeudgifterne til rampen, og det er så nødvendigt med noget frivilligt arbejdskraft for at få rampen bygget om, så den igen er forsvarligt at bruge for områdets børn og unge.


VNi har desuden søgt om et tilskud til nogle småprojekter i Multihuset, og er hertil blevet bevilget 30.000 kr. til opsætning af ribber osv. Også her er tilskuddet til materialer - og betinget af at arbejdet udføres på frivillig basis.


VNI er meget taknemmelige for de to tilsagn, og pengene vil helt sikkert komme til stor gavn for lokalbefolkningen i Vester Nebel området. Skateboardrampen er efterhånden noget medtaget af tidens tand - og trænger til en kraftig opfriskning. Samtidig giver pengene til Multihuset mulighed for at få huset gjort endnu mere brugbart end det allerede er - så alt i alt var det en rigtig god julegave fra Esbjerg Kommune til borgerne i Vester Nebel.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand