Vesternebel.dk med ny kalender

Som den første af flere fornyelser på hjemmesiden, er kalendermodulet blevet erstattet med et nyt modul. Nu kan du selv få adgang til at tilføje arrangementer i kalenderen.

Kalenderen under vesternebel.dk er blevet skiftet ud med Google’s kalendermodul, der kan benyttes kvit og frit. Til forskel fra den tidligere kalender, er det nu muligt, at lave længere beskrivelser af et arrangement.

Hvis du vil have et detaljeret program til et arrangement offentliggjort, kan det sagtens lade sig gøre. Der kan være oplysninger om start/slut tider, du kan beskrive arrangementet i detaljer, og du kan sågar vise brugerne, hvor et arrangement finder sted, på et kort i Googlemap.

Hvis du har interesse i selv at kunne skrive direkte i kalenderen, så kontakt mig, og du får adgang til kalenderen, hvis vi er enige i, at det er relevant. Kalenderen kan betjenes over internettet, hjemme fra dig selv – og det er IKKE svært.

 

Flere nye tiltag

Jeg har for kort tid siden været til møde med Sogneforeningen, og vi er blevet enige om, at vi vil arbejde med en række nye tiltag på siden.

Vi vil også opfordre alle institutioner og foreningen i byen, til at bruge siden oftere, og herigennem fortælle om aktiviteter. I vores lille lokalområde er selv den mindste beretning interessant.


Institutioner og foreninger vil blive kontaktet senere på året.

 

 

Kim Thorsen
Webmaster.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand