Vester Nebel vinder grønne pletter

De mange stemmer, som folk i by og opland har tildelt Vester Nebels projekt med et rekreativt bånd omkring byen, har båret frugt. Tak for 1601 stemme.

Grønnepletter.dk skriver på hjemmesiden:

Vester Nebel vandt den 1. oktober årets sidste runde i kampen om at samle flest stemmer i Danske Planteskolers kampagne ‘ Grønne Pletter’.

Med 1600 stemmer får Vester Nebel en check til planter, som de ved fælles hjælp kan tilplante deres kommende Grønne Plet og skabe et rekreativt bånd med.

Vester Nebel ønsker med planterne at skabe et grønt og bynært rekreativt område med løvskov, frugttræer og et blomstrende løvtræshegn, der glæder folk i alle aldre med smukke dufte, smags- og synsoplevelser.

Danske Planteskoler arbejder fortsat videre på at skabe flere Grønne Pletter i samspil med lokalsamfund, institutioner og græsrødder i hele landet og vil fra begyndelsen af 2013 give planter til flere udvalgte projekter.

Der skal lyde en kæmpe tak til alle, der har hjulpet til med de mange stemmer på mobiltelefoner og computere.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand