Vester Nebel Skole ombygges snart til CSV

Snart påbegyndes en ombygning af lokalerne på skolen, så de bliver mere handicapvenlige. Men foreningslivet smides ikke ud.

Politikerne i Esbjerg kommune vedtog mandag aften at Center for Specialundervisning for voksne (CSV) skal flyttes til Vester Nebel Skole.

Flytningen vil ske umiddelbart efter sommerferien, så i løbet af kort tid vil håndværkere gå i gang med den omfattende ombygning, der er nødvendig, før skolen kan tage imod de nye elever.

- Arkitekterne er langt fremme med tegningerne, så det varer ikke længe før kommunen går i gang med at indhente tilbud hos håndværkerne, siger Jesper Frost Rasmussen fra
Børn & Familieudvalget i Esbjerg kommune.

Venstrepolitikeren mener ikke at skolens nye funktion kommer til at betyde ret meget for de borgere, der anvender skolen til foreningsformål uden for undervisningstiden.

- Lokalerne skal gøres mere handicapvenlige, men de stilles fortsat til rådighed for foreningslivet efter klokken 15, siger Jesper Frost Rasmussen.

Flere elever på CSV har overfor forskellige medier givet udtryk for, at de ville vælge skoletilbuddet fra, hvis det fyttes til Vester Nebel. Men det ser Jesper Frost ikke som en trussel for skolens fremtid:

- Der vil måske forsvinde nogle af de nuværende elever, men der kommer nye elever til hvert år. Og for de elever, der kommer efter sommerferien, vil tilbuddet i Vester Nebel være helt normalt,da de jo ikke har prøvet andet.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand