Vester Nebel Skole ønsker glædelig jul

Så er det afgjort VESTER NEBEL SKOLE LEVER.

 

Det var med spænding, at ca. hundrede Nebel borger, var mødt frem i byrådssalen for at følge den afgørende debat om skolelukninger. Efter en time og femogtyve minutter kunne de få afløb for glæden, da kun to af byrådets medlemmer stemte for en lukning af Vester Nebel skole.

 

Hermed var otte måneders frustration efter offentliggørelsen kommunes sektorplan afsluttet. En tid hvor neglene har været bidt helt ned og nerverne tyndslidte. Her sås endeligt resultatet af mange timers arbejde.


Der skal herfra selvfølgelig lyde en stor tak til de mange mennesker der har båret dette projekt igennem. Lige fra jer der tog det store slæb med Åbent sogn og Høringssvarene og til hver eneste af jer, der har sendt postkort, og på alle måder har været i forbindelse med vores kommunalpolitikere.


Jeg har flere gange under debatten spurgt Johnny Søtrup om han havde fåret nogle ubehagelige henvendelse fra borgere i Vester Nebel. Lige så mange kunne han fortælle at dette ingenlunde var tilfældet og, at han var meget glad for den tone hele debatten var holdt i, hvilket selvfølgelig gør mig meget stolt som skoleleder, da jeg hvad ordentlighed betyder for politikkerne. Det har uden tvivl været en debat, der blev båret af seriøsitet og saglighed der i sidste ende har gjort udslaget.

 

 

 


Vi ved alle i Vester Nebel hvad det betyder, at have en skole i nærområdet. Vi ved også, at fire andre landsbyskoler ikke længere fortsætter som selvstændige skoler. Vi medsender herfra vores dybeste sympati for det arbejde, er ligger forud for dem, da det bliver en svær tid.


Endeligt vil jeg sige, at den tillid byrådet har vist os her på skolen selvfølgelig forpligter, og vi vil i fremtiden bestræbe os på, at gøre Vester Nebel skole endnu bedre.


Vi fra skolen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

 

Jørgen Ahlquist.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand