Vester Nebel Pizza forventer travlhed

Nytårsdag åbner Vester Nebel Pizza klokken 11.00. Husk kontanter – men glem drømmen om, at du skal købe den første pizza, den er allerede bestilt.

 

Alt ser ud til at klappe for Ziad Abu-Altmen, der er indehaver af Vester Nebel Pizzabar. Fødevarekontrollen har givet pizzeriaet sig blå stempel, og alle håndværkere har udført deres sidste arbejde.


Der er kun en enkelt ting, der ikke er styr på endnu. Ziad er kommet for sent i gang med at bestille dankort-automat.


- Jeg skulle have ansøgt tidligere. Jeg tænkte ikke på, at bankerne har lukket i helligdagene omkring jul, så jeg får først en dankortautomat omkring den 4. januar, siger Ziad Abu-Altmen.

 

Men ellers er alt klar til åbningen. Onsdag og torsdag vil ovnen blive trimmet, så pizzaerne bliver bagt og ikke brændt. Og det er Ziad klar over, er af stor betydning.

 

- Det er vigtigt at jeg leverer en god vare på fredag. Jeg ved, at jeg vil have nyhedens interesse, men kunderne skulle jo gerne komme igen, siger Ziad, der vil beholde sit job på Arovit, indtil han ved, om pizzeriaet bliver en bæredygtig forretning.

 

- Jeg sender menukortet ud i Vester Nebel, Tarp og Bryndum onsdag, og så vil jeg lige se, hvor meget salg det giver. Jeg vil nemlig kunne følge med. Folk skal ikke stå i kø eller vente for længe på deres mad, siger Ziad Abu-Altmen, der derfor opfordrer alle til, at ringe og bestille deres mad minimum en halv time før, de ønsker, at kunne afhente den.

 

Pizza-menukortet er måske landet i din postkasse – og ellers må du bare ringe på 7514 1420

 

Men husk, at der kun kan betales med kontanter indtil den 4. januar.

Bon appetit.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand