Vester Nebel får sit eget pizzeria

Rygterne om, hvad der foregår – og ikke mindst, hvad der skal være i den tidligere Kvik Spar i Vester Nebel har svirret i et stykke tid. En palle med gasbetonelementer har sat spekulationerne i gang.

Og de første rygter om, at der skal være pizzeria i den gamle forretning holder stik. 

23-årige Ziad Abu-Altmen har lejet butikslokalet, og er i fuld gang med, at indrette pizzakøkkenet sammen med to medhjælpere.

- Det bliver et pizzeria med et par borde i forretningslokalet, men ikke en egentlig restaurant, da det kræver, at der bliver etableret et kundetoilet. Men nu skal jeg lige i gang, og jeg vil ikke gabe over for meget, afslører Ziad Abu-Altmen, der forventer at kunne slå dørene op til Vester Nebel Pizza den 1. januar 2010.

- Jeg ved, at pizzeriaerne inde i Esbjerg tager op til 60 kroner for at levere herude i området, så der mener jeg, at jeg har et godt konkurrenceparameter, siger Ziad, der har undersøgt markedet.

Ziad Abu-Altmen ved, at der bliver spist en hel del pizza i Vester Nebel, men håber også på, at kunne tiltrække kunder fra Bryndum, Tarp, Andrup, Skads, Grimstrup, Roust og Årre. Og da han bringer pizzaerne ud, mener han ikke, at det bliver noget problem. Han overvejer også muligheden for, at indrette en del af forretningslokalet til drugstore.

Ziad har arbejdet i en årrække i pizzabranchen. Han kommer fra et job hos Valentino Pizzeria i Esbjerg.  

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand