Vellykket ølsmagning i forsamlingshuset

128 personer fik sig et godt grin, en masse forskelligt øl og noget godt at spise, da der fredag aften var ølsmagning i Vester Nebel Forsamlingshus.

Multihusgruppen fyldte forsamlingshuset til sidste plads, da 128 ølglade gæster mødte Torben Mathews fredag aften. Foto: Erik "Askepot" Hansen

En god øl skal serveres afkølet. Men hvis den samtidigt hermed serveres til en god fortælling med en sjov pointe, som Torben Mathews gjorde fredag aften i forsamlingshuset, så smager den et nyk bedre.


Det var muligvis ikke alle øl, der smagte lige godt i alle ganer, men alle havde en hylende morsom aften. Der er faldet mange rosende ord af til multihusgruppen efter arrangementet – ikke mindst på Facebook:


- Lige kommet hjem fra kanon ølsmagning i Vester Nebel Forsamlingshus sammen med 128 ølvenner.


- Så er årets ølsmagning i V.Nebel vel overstået. Det var kanon håber det kommer til næste år.


- Kanon aften i Vester Nebel. Det var jo ligefrem stand-up for voksne. Vi kommer igen næste gang!.

Multihusgruppen, der netop har ændret status fra arbejdsgruppe til en forening, forventer et lille overskud efter ølsmagningen. Om gruppe laver en ølsmagning igen, er der endnu ikke taget stilling til, men det er helt sikkert, at gruppen vil arrangere andre tiltag, der giver fornyet liv i byen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand