Velbesøgt midsommerfest ved Nebel Sø

Sankthansbålet ved Nebel Sø tiltrak trods lettere regnvejr mange tilskuere til Nebel Sø.

Sogneforeningen og Det Gamle Mejeri samaarbejdede atter om sankthans arrangementet ved Nebel Sø. Først med medbragt mad tilberedt på grill, herefter båltale med Bente Bendix Jensen, og herefter bål og midsommervise.

Kirkens kor overraskede ved at møde frem lige som båltalen var overstået, og så sang koret for på Shu-Bi-Dua-versionen af Midsommervisen. Herefter gav koret et par smagsprøver på andre sange fra repertoiret.

Sogneforeningen havde traditionen tro sørget for snobrødsdej, popkorn og pandekagedej, så hverken børn eller voksne manglede noget.

Lidt over 100 personer indtog deres aftensmad i de skønne rammer ved søen, og da bålet blev tændt, strømmede yderligere 50-60 mennesker til.

Et fint og hyggeligt arrangement, som du kan være med til at støtte lidt økonomisk, hvis du bliver medlem af foreningen.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand