Torden, lyn og hagl

Skolebyt

Tirsdag d. 29. maj 2007

Skoleelever fra 6. klasse, skriver dagbog fra Arnbjerg skole.

 

 

 

Klokken 9:45 stod alle børnene klar under halvtaget ved parkeringspladsen på Vester Nebel skole. Det styrtede ned. Første, anden og tredje klasse tog den første bus der kom, og fjerde, femte og sjette klasse tog den anden bus.

 

Efter busturen kom vi ind i skolegården på Arnborg skole, hvor det regnede værre end da vi tog afsted fra Vester Nebel skole (det var også begyndt at tordne og vi mener virkelig tordne; kæmpemæssige brag og lyn i særklasse).

Vi fandt ud af, at eleverne fra Arnborg skole endnu ikke havde fået fri.

 

 

 

Lærerne besluttede, at vi kunne gå over til brugsen for at se den. Mens vi gik, begyndte det også at lyne, samtidig med at regn og torden blev værre.

 

Da vi kom hjem igen, var der klar til, at vi kunne komme ind på skolen og finde stedet, hvor vi skulle sove. Vi begyndte at pakke ud. Efter vi havde pakket ud, var det egentligt meningen, at vi skulle spille rundbold, men da vejret var dårligt, besluttede vi os for at se en film.

 

 

 

Da vi havde set film, blev alle samlet, og så var der saftevand og  kage, som forældre havde bagt. Efter kage var der nogen der legede udenfor, nogen gik en tur, mens andre sad indenfor og spillede kort eller snakkede.

 

 

 

Klokken seks havde fjerde klasse lavet lækker mad, det var pita med bl.a. tun, skinke, kebab og en masse grøntsager. Nu sidder vi her og skriver, og klokken 19:41 slog et lyn ned lige ude foran os, noget slog gnister, og noget strøm gik, så alle er kommet indenfor nu.

 

 

 

En del af eleverne fra indskolingen er begyndt at tage nattøj på og vi glæder os alle til en ny og forhåbentlig tør og solrig dag i morgen.

 

Flere billeder i foto-galleriet. Klik her!

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand