Torben Mathews tog atter Vester Nebel med storm

Fredag aften deltog 132 personer i Lektion 2 – en ølsmagning med Torben Mathew fra You’ll never walk alone i Kolding – og alle fik valuta for pengene.

Multigruppen fyldte endnu en gang Vester Nebel Forsamlingshus, da der var ølsmagning med landets bedste foredragsholder på området, Torben Mathews fra Kolding.

132 gæster og et frivilligt personale på 10 personer sørgede for rammerne til en hyggelig og sjov aften.

- Det er lige før ølsmagningen bliver til noget sekundært, når først han (Torben Mathews, red) kommer i gang med sige fortællinger. Man kan ind imellem have svært ved at få vejret igen, når først han får begyndt, sagde en begejstret gæst, med henvisning til de jokes og anekdoter, der blev fortalt under smagningen.

Torben Mathews præsenterede otte forskellige engelske, tyske, franske, islandske og amerikanske øl – og fortalte en lang række sjove historier under den 2 timer og 30 minutter lange seance.

Efter smagningen blev der serveret delikatesser fra slagter Theilgaard og andre leverandører. Og herefter hyggede mange af deltagerne sig til langt ud på natten.

Ølsmagningen gav et overskud, der giver forsamlingshuset en god skærv i kassen, samt en ny-renoveret bar. Den resterende del af overskuddet går til Multigruppen, der vi renovere den eksisterende skaterrampe og bygge nogle nye forhindringer til skaterparken ved multihuset.

Det er endnu ikke afgjort om der kommer en ny ølsmagning i 2015, men gruppen kan ikke afvise det.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand