Tomme fade og fyldte maver

Hindbærsnitter, kringle, cookies, squashkage, blå kyskager, lagkage med banan og chokolade, roulade, små medaljer og meget mere fyldte det store kagebord.

Der var ingen grund til at blive hjemme hvis man havde en sød trang til lækre kager til eftermiddagskaffen i går søndag den 19. oktober.

Klokken 14.30 - 17.00 kunne Forsamlingshuset byde på Den Store Kagelyst.

Kager i mange former og farver var at finde på det 7 meter lange kagebord. Herfra kunne man frit fylde sig med herlighederne for 50 kroner. På denne måde kunne man ikke blot fylde maven men også støtte Forsamlingshuset, der blandt andet samler ind til et nyt tag.

I prisen var inkluderet kaffe eller the til de mange kager, ligesom der var en gratis sodavand til børnene.

Mange kagebagere havde fulgt opfordringen til at bage en kage og donere den til Forsamlingshuset. "Det vil vi gerne sige mange tak for", siger Birthe Nilsson, der er medlem af bestyrelsen. "Det er jo et nyt arrangement her i Forsamlingshuset, og det betyder meget når folk bakker op om det", slutter Birthe Nilsson.

Omkring 60 kagespisende gæster havde fundet vej til kagebordet denne eftermiddag. Det var et tal, som arrangørerne havde håbet på, selvom der havde været plads til flere.

Om dette er begyndelsen til en ny tradition i Forsamlingshusets program vides endnu ikke, men debuten var i al fald en succes.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand