To succeser i Forsamlingshuset

Vester Nebel Forsamlingshus forsøgte sig i november med både julefrokost og Mortens aften. Begge dele havde så stor tilslutning, at arrangementerne forventes gentaget næste år.


Julefrokosten, der blev afholdt i Forsamlingshuset den første weekend i november, blev en ganske pæn succes. - Der har mig bekendt aldrig tidligere været afholdt julefrokost i forsamlingshus regi, så derfor er 65 deltagere ganske tilfredsstillende, siger Karin Nielsen, er erkender at det var et meget tidligt tidspunkt for en julefrokost.


Der er travlhed i huset i år, så derfor havde bestyrelsen ikke andre muligheder, end at holde to arrangementer med 7 dages mellemrum, og for julefrokostens vedkommende, ret længe før jul.


- Jeg er ret sikker på, at vi arrangerer julefrokost igen til næste år. Det var en rigtig god aften, hvor der var gang i gaden til det sidste. Musikken stoppede klokken ét, og så gik de fleste hjem, siger Karin Nielsen, der roser de unges måde at opføre sig på.

 

 


Mortens aften arrangementet, blev besøgt af 39 personer, der spiste and og flæskesteg. Bestyrelsen havde beslutte at det arrangement skulle holdes i den lille sal, så derfor var der faktisk udsolgt.


Karin Nielsen føler sig overbevist om, at der er stemning for, at begge arrangementer gentages til næste år, i forsamlingshusets bestyrelse.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand