Timedriften genindføres på linje 6

Den 1. januar mistede linje 6 en række afgange til og fra Vester Nebel, til stor ærgelse for mange brugere. Men nu har Esbjerg Kommune beordret timedriften geninført.

 

Formanden for Fællesrådet, Jutta Knudsen, kæmpede i efteråret for at redde så mange afgange som muligt. Det er efterfølgende blevet mødt af kritik, da mange studerende og folk med aftenarbejde inde i byen, mistede de sene afgange, og derfor ikke var i stand til at benytte bussen. Men Esbjerg kommune har beordret at timedriften genetableres til og fra Vester Nebel som før årsskiftet, så nu burde alle være tilfredse igen.


Sydtrafik har taget kommunens henvendelse til efterretning og arbejder på at ændre køreplanerne hurtigst muligt. I lørdags sagde Sydtrafiks køreplanschef Jørgen Præst til JydskeVestkysten, at selskabet skal have en ekstra bus ind, for at få kabalen til at gå op, så de kan overholde køreplanerne. Hvornår ændringerne træder i kraft, kan han dog ikke sige.


– Vi skal have tid til at få det planlagt, og der er nogle praktiske ting, og så skal vi have det aftalt med vognmanden.


Køreplanen her på vesternebel.dk vil først blive opdateret når det atter etableres timedrift.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand