Tilbud om engelskundervisning som leg

To tilflyttere på Horsevænget, der begge arbejder på den internationale skole i Guldager, tilbyder som et forsøg engelskundervisning til Vester Nebels børn

James Ward og hans kone Raluca, der begge arbejder som undervisere på den internationale skole i Guldager, er flyttet ind på Horsevænget 19. De ønsker at gøre noget i den by, de har slået sig ned i.

Derfor tilbyder de som et forsøg, at undervise nogle af byens børn fra fire til ti år i Engelsk. Undervisningen skal foregå som en kombination af sprog og leg.

Opstarten bliver med et hold på seks til otte børn og vil finde sted på lørdage fra klokken 12 og en times tid frem. Opstarten er sat til den 3. maj og der er i første omgang tale om et forsøg, der vil strække sig over otte lørdage.

Er der interesse for det, vil han optage større hold fra september måned.

Har du interesse for, at dit barn skal deltage – eller har du spørgsmål, så kan du kontakte James Ward på telefon 6083 8752

Du kan også sende en mail ( gerne på engelsk) jams_mmm(at)yahoo.co.uk

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand