Til kamp for bedre øl

Forsamlingshuset inviterede fredag til øl-smagning for andet år i træk. Og det gav kunder i butikken, da godt 70 personer benyttede chancen for at smage på bryg fra en række af landets mindre bryggerier.

 

Aftenen startede med en gennemgang af en række øl. Det var Øl eksperten Niels-Jørgen Gadeberg fra De Danske Øl-entuisiasters Esbjerg afdeling, der fortalte om de enkelte øl's særpræg og historie.

 

Der var hele 6 forskellige øl der skulle fortælles om, og smages på, og alle øl havde en styrke på imellem 5,5 og 9,2 %. Så stemningen var ganske god i forsamlingshuset da gæsterne ved 21 tiden, efter Thy pilsner, Brøckhause IPA, Refsvindinge Ale no. 16, Ørbæk Brown Ale, Hancock Gambrinus Dark, var nået til Thisted Limfjordsporter.

 

Efter selve øl-smagningen blev der serveret pølsebord, som naturligvis blev skyllet ned med mere øl.

 

Forsamlingshusets formand, Hans Peter Hansen, havde svært ved at skjule hvor tilfreds han var med fremmødet. - Sidte år kom der omkring 25 gæster til vores ølsmagning i år er tallet 3. doblet til over 70, og det kan vi da kun være tilfredse med.

 

- Vi ved ikke helt om årsagen skal findes i, at det er danske øl, om det er fordi vi har en lokal foredragsholder, om vi har været bedre til at annoncere for arrangementet eller det er noget helt fjerde, skal jeg lade være usagt. Men jeg tror godt jeg tør love, at vi forsøger os med en øl-smagning igen til næste år.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand