Tennisbanen udsat for hærværk – igen

Nogen har holdt pinsefest på tennisbanen, og har fundet det sjovt, at smadre langt over 25 el-pærer på, og omkring tennisbanen. Samtidig har sat ild til en affaldsspand.



Det var et trist syn, der mødte Vagn Christiansen, da han pinsemorgen spadserede en tur forbi tennisbanen. På stierne og på selve tennisbanen, lå der smadrede el-pærer i massevis, og på græsset havde der været antændt bål.


I læskuret, havde ukendte gerningsmænd sat ild i affaldsspanden. Affaldsspanden er gået op i flammer, og det samme er den ene hjørnestolpe, der normalt bærer tagkonstruktionen. Taget, som frivillige i tennisklubben brugte tid på at renovere efter nærværk sidste år, er ligeledes ødelagt af flammerne.



Hvem gerningsmændene er, er endnu uvist, men sagen er anmeldt til Syd- og Sønderjyllands politi.


Det lidt specielle ved sagen er de mange el-pærer – alle af mærket Teko, 40 watt. Der er nemlig ikke fundet emballage fra nogle af de mange pærer.


Umiddelbart kunne det ligne drengestreger i den grovere afdeling, så det måske en god idé, at undersøge hvor ungerne opholdte sig lørdag aften. Og om der mangler en kasse el-pærer i værkstedet.


Skulle du have set personer omkring tennisbanen lørdag aften, eller måske have andre interessante oplysninger, så kontakt venligst VNI’s formand, Jesper Rasmussen.


Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand