Teknisk Uheld - Vi beklager

Under processen med at forbedre vesternebel.dk’s funktionalitet, gik det tilsyneladende hurtigere end systemet, eller administratoren kunne magte. Det betød et døgn i sort. Men nu er vi banen igen.

 

 

Da VNI og andre snart skal implementeres på hjemmesiden, er der i den senere tid blevet arbejdet på at forenkle strukturen bag hjemmesiden, så den er let og overskuelig. Samtidig har jeg igennem længere tid ønsket, at gøre nyhedsbilleder stører, ligesom navnet på den, der har skrevet den enkelte artikel, fremover vil stå i toppen af den enkelte artikel. – vil du i kontakt med skribenten, skal du blot klikke på navnet. Så åbner dit mailprogram automatisk og adressen er programmeret.

Disse ting er nu ved at være på plads. Der arbejdes dog videre med at få kalenderen til at ”tale” dansk, ligesom jeg, hvis vi kan finde penge til det, også gerne vil præsentere levende billedserier med lyd (Soundslide).

Generelt har siden været inde i en positiv vækst i antallet af besøgende, og i særdeleshed sidevisninger. Siden ”Skolebyt” har vi haft over 120 unikke brugere dagligt og der er blevet klikket flittigt. Med over 790 sidevisninger "Hits" i dagligt gennemsnit.

Så jeg kan kun beklage, at systemet brød sammen, Og samtidig vil jeg opfordre til, at du kigger en gang mere, på den seneste uges artikler. Nu er der blandt andet kommet ansigter på ”Amts”mestrene i håndbold.

Kim

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand