Store Legedag

Speedway sporten mødtes på Korskrobanen til den årlige afslutning på sæsonnen. Vesternebel.dk var inviteret med.

Det har i mange år været en tradition, at speedwaykører, mekanikere og sponsorer mødes til "Store legedag". Og det var da heller ingen undtagelse i år.

 

Mange af de folk der plejer at servicere kørerne, får denne dag lov til at dreje på gashåndtaget, og de der plejer at køre, tager sig en slapper.

 

 

 

Ud over de der endnu kører speedway på konkurrenceplan. Deltog også en del af de kørere, der i sin tid, triumferede for EMS. Heriblandt Johannes der startede sin karriere i midten af 60'erne. Han kørte på det EMS hold, der flere gange i 70'erne vandt det Danske mesterskab for hold.

 

Denne sidste dag i september mødtes mange af de tidligere kørere, til en hyggedag, hvor de gamle maskiner blev startet op, og formen blev pudset af på den hårde bane.

 

 

 

Men det var ikke kun de "gamle" drenge, der var på banen den dag. Flere kvinder prøvede sig frem på speedwaymaskinerne, ligesom en række af morgendagens talenter trillede et par omgange.

 

Se flere billeder i Foto Galleriet. 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand