Stor juletræsfest i Vester Nebel

Børn og voksne i samlet flok valfartede til juletræsfest i forsamlingshuset. Der kom så mange at spejderlederen var bange for, om huset kunne rumme alle.


Selv om juletræsfesten i forsamlingshuset er en tradition der har mange år på benene, så har newlingene aldrig rigtig lært det der med tilmelding.

- Vi havde modtaget godt 20 tilmeldinger inden arrangementet, og vi havde på fornemmelsen at der ville komme flere. Men vi havde ikke regnet med så mange, sagde spejderleder, Knud Erik Nielsen, da forsamlingen havde taget de første ture omkring juletræet.

Og fremmødet var en positiv oplevelse. I alt var omkring 100 personer samlet for at holde traditionen i hævd. Specielt bedsteforældrene var godt repræsenteret.


Eftermiddagen gik med dans og leg omkring træet, juleevangelium og naturligvis kaffebord og julegodter.


Juletræsfesten gav en skilling til spejderarbejdet i byen, og sikkert også en god oplevelse til de fremmødte, så spejderlederen er meget tilfreds:

 

 - Det er jo dejligt når folk gider deltage i de ting man stabler på benene. Og så er det jo bare skønt, at der kommer så mange. Arbejdet er jo det samme uanset om der kommer 20 eller 80, siger Knud Erik Nielsen.

Der er flere billeder i Fotogalleriet, klik her!
 

Husk spejderne.


Når juletræet skal smides ud, så vil spejderne meget gerne arve de udtjente træer.


Hvis du har mulighed for at aflevere træet ved spejderhytten på Folevænget, så kan spejderne få glæde af træerne.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand