Stor interesse for SE-tilbud på fiber-bredbånd

SE fibernet-tilbud kom under lup, da omkring 60 personer mødte op til Fællesrådets og SE's infoaften i forsamlingshuset. Og de fremmødte var meget interesseret.

Hvad er fibernet, og kan det andet end de antenne- og internetløsninger, som borgerne i området allerede har?

Det forsøgte et salgsteam fra SE at svare på, da der onsdag aften var infoaften i forsamlingshuset.

SE har tilbudt foreningslivet i Vester Nebel 750 kroner per hustand, der tilmeldes fibernettet inden den 30. november, hvis minimum 160 af områdets 303 hustande meldes til.

Fibernet kan bestå simpelt internet, men der er også mulighed for at kombinere det med telefon og antennesignal.

- Jeg skal være ærlig og sige, at YouSee er lidt billigere med nogle af deres tv-pakker, men til gengæld er internettet meget hurtigere og mere stabilt på fibernettet, fortalte Nicki Skovgård Schousboe fra SE.

SE tilbyder en lang række tv-pakker, som kan studeres på selskabets hjemmeside, Klik her.

- Det er vigtigt, at borgerne står sammen om at fremtidssikre området med hurtige dataforbindelser, sagde Carsten Blomberg Hansen, direktør i Landdistrikterne. Han påpegede at hurtige internetopkoblinger er en ting der spiller ind, hvis man vil sælge boliger eller byggegrunde.

En del af mødedeltagerne vil i de kommende dage stemme dørklokker i området, i håbet om, at det er muligt at finde minimum 160 hustande, hvor der er interesse for at blive koblet på SE’s fibernet.

SE-tilbuddet kan indbringe foreningslivet 120.000 kroner eller mere. Penge som vil gavne fællesskabet.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand