Støt Vester Nebel Sogneforening

Snart rundsendes girokort til medlemskab i Vester Nebel Sogneforening. Det har stor betydning for foreningens arbejde, at så mange som muligt støtter.


Om kort tid rundsendes girokort til fornyelse af dit/Jeres medlemskab i Vester Nebel Sogneforening.

Kontingentet er på kr. 200,00 pr. husstand og dækker et års medlemskab. (Dog kan man som enlig være medlem for kr. 100,00)

Vester Nebel Sogneforening har i det forgangne år arbejdet aktivt med forskellige tiltag i byen. Dette har bl.a. været muligt med økonomisk støtte fra alle vore medlemmer, som har betalt kontingent. Det vil vi gerne takke for!

Samtidig vil vi gerne opfordre nye som gamle medlemmer til at indbetale på   girokortet, der udkommer med VNI-bladet, og derved blive med medlem af Sogneforeningen. Dette gør det muligt for os at fortsætte vores arbejde med at lave arrangementer for sognets borgere samt involvere os i de ting, som rører sig i byen/sognet.

I 2012 har vi i sogneforeningen arbejdet med følgende:

  • Sankt Hans bål ved Nebel Sø i samarbejde med Det Gamle Mejeri

  • Julemarked og hygge i lokalerne ved det gamle fodrestof med efterfølgende juletræstænding og besøg af julemanden.

  • Velkomstpakke til tilflyttere bestående af vin, Vester Nebel folderen og et gratis års medlemskab til alle byen foreninger.

  • Opdatering af Vester Nebel folderen, som udkommer i opdateret version i 2013.

  • Desuden er Sogneforeningen ejer af hjemmesiden og dermed ansvarlig for den økonomiske drift af vesternebel.dk. Her har vi i 2012 kunne præsentere et spændende re-design af hjemmesiden.

I det kommende år vil vi forsætte med at støtte op omkring nye idéer og arrangere vores kendte arrangementer. Vi modtager meget gerne forlag til nye tiltag og støtter gerne økonomisk op om projekter som er i byens/sognet interesse.

Så støt os – så vi kan være med til at fastholde Vester Nebel som en landsby der lever..

 

Med venlig hilsen

Vester Nebel Sogneforeningen

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand