Stien gennem Multiparken er snart færdig

Snart skal der køres stenmel på stien, men forinden er der brug for lidt hjælp. Kom derfor og hjælp til med at rive nogle kanter og jævne lidt jord på torsdag d. 7/8 kl. 19.00 -21.00

Her i sommer er der arbejdet hårdt på at få gravet, fyldt stabilgrus og jævnet stien, som går gennem det nyplantede skovområde, Multiparken. Enkelte frivillige har i samarbejde med en entreprenør udført arbejdet, og der mangler således kun at blive kørt stenmel på stien.

Erik og Marianne Schmidt, som er tovholdere på projektet, forventer at stenmel bliver lagt på i uge 33, men forinden skal der rives nogle kanter, jævnes lidt jord og klippes nogle grene langs stien.

Derfor er der brug for frivillig arbejdskraft et par timer torsdag d. 7/8 fra kl. 19.00-21.00

Opgaven er let tilgængelig, så medbring bare godt humør, rive, spade, trillebør og nogle store grensakse. Vi mødes ved multihallen kl. 19 og slutter af med en kop kaffe/the og et stykke kage.

Stien, som starter ved Multihuset og slutter ved tennisbanen, fører gennem området, hvor der foruden skov også er anlagt græsarealer og to kælkebakker. På græsarealerne vil der blive opsat borde/bænkesæt, og hele området vil uden tvivl blive et stort aktiv for børn, unge og ældre i Vester Nebel.

I Multiparken er det helt i orden at lufte hunde, men der opfordres til at holde dem i snor, da der er en masse dyrevildt i skoven. Husk også at samle hundelorte op, sådan at Multiparken bliver et rart sted for os alle at færdes i.

Tak

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand