Sponsorløb ved byfesten 2023

Her kan du hente sponsorsedler

VNI har i år tildelt Forsamlingshuset at arrangere et sponsorløb ved byfesten for første gang siden 2017 - Det betyder, at årets overskud tilfalder forsamlingshuset til et kommende projekt med renovering af husets køkken.

Vi håber, at mange vil hjælpe med til at sponsere deltagerne i årets sponsorløb eller måske selv deltage for at køre, løbe, gå, rulle, trille penge ind til byens samlingssted, så huset kan holde i mange år endnu. Team Tvilling har allerede meldt deres ankomst med flere vogne.

Sponsorløbet afholdes på traditionel vis med gevinst til den deltager, som kører flest penge ind, den der kører flest km på henholdsvis cykel eller alternativ. Der vil også være en præmie til det festligste indslag.

Sponsorløbet afvikles søndag den 4. juni, kl. 12.00 – 13.00.

Sponsor sedlerne kan hentes Klik HER.

Bemærk at sponsor sedlerne skal afleveres senest lørdag kl. 24.00, så alle sponsor sedler kan blive registreret inden løbet startes.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for forsamlingshuset

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand