Sognets nye præst sat ind

Søndag d. 17. september var en stor og travl dag i Vester Nebel kirkes kalender. Gudstjenesten var rammen om 2 barnedåber samt indsættelsen af Jørn Munksgaards afløser.

Med en lille ceremoni under gudstjenesten i kirken og en efterfølgende sammenkomst af indbudte gæster fra nær og fjern i byens forsamlingshus, blev Kirsten Sønderby indsat som præst i Vester Nebel.

 

Der var mange gæster i kirken. og det var Ikke alene på grund af 2 dåbshandlinger. Den afgående præst, Jørn Munksgaard, var flankeret af flere præster fra nabo sognene til indsættelsen, der også blev festligholdt af omkring 90 sognebørn.

 

Ved en tale i forsamlingshuset sagde Jørn Munksgaard, at der venter Kirsten Sønderby en lang karriere, hvis hun tjene sognet i lige så lang tid som han selv har gjort.

 

Flemming Andersen bød også Kirsten Sønderby velkommen til Vester Nebel og Bryndum sogne med en tale.

 

Menighedsrådet serverede smørebrød samt kaffe og kransekage for de mange fremmødte. 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand