Sognehusets 10års jubilæum

Sognehuset inviterede til 10 års jubilæum. En dag der blev markeret på fornemeste vis med promenente gæster.

 

Huset var pyntet med blomster og flag, vejret var fint, musikken blev leveret af Connie Jørgensen og Arne Schmidt og maden var leveret af Kammerslusen.

 

Efter et glas vin var der taler. Først Jesper Rasmussen. Han talte om arbejdet med at få lov til at bygge huset, og så takkede han alle, der sin tid gav en hånd med til arbejdet.

 

Derefter talte Knud Jager Andersen fra Esbjerg Kommune. Han var også til stede ved indvielsen og nød at se og høre, at huset bliver brugt så flittigt, som tilfældet er. Samtidig med udtrykkede Knud Jager Andersen beundring for det sammenhold, der er i Vester Nebel.

 

Ejvind Vissing fortalte om styregruppens store arbejde med at få huset til at fungere i dagligdagen. Om den glæde det er at se, at der næsten er lys i huset hver dag. Måske kun et enkelt lys, de dage hvor Henning Jørgensen arbejder i sognearkivet. Andre dage spilles der Pool, kort, holdes møder eller fællessang.

 

På styregruppens vegne takkede Ejvind Selma Lauridsen for hendes store indsats, både før, under og efter byggeriet. Hun var den direkte årsag til, at huset kom til at fungere. Selma er senere blevet afløst af Jutta Knudsen, defor var der en buket blomster til dem begge.

 

Efter de officielle taler, blev det spist og drukket kaffe. Sognearkivet havde slået dørene op, og der var stor søgning i det historiske materiale.

 

Mellem 50 og 60 personer mødte frem for at fejre husets jubilæum.

 

 

 

Huset modtog en del gaver i form af chokolade og kontante gaver.

Dem skal der lyde en tak for.

Styregruppen

 

Se flere billeder i foto galleriet, klik her!

 

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand