Snuppe Jensen kom på uventet besøg

Stemningen var lidt nervøs, ligesom når der kommer en hveps ind i stuen, da 6 motorcykelbetjente gjorde holdt og lavede razzia i Vester Nebel, onsdag eftermiddag.

 

Omkring kl. 15 rullede den første betjent ind i byzonen. Efter en tur rundt i byen parkerede han motorcyklen på Multihusets parkeringsplads, hvor han fik selskab af yderligere 5 motorcykelbetjente. Og så blev, stort set, al trafik standset.

 

 

Det var ikke fartsynderne der havde betjentenes opmærksomhed denne gang. Men promillekørsel, manglende kørekort, manglende sikkerhedsseler, samt fejl og mangler på køretøjerne.

 

En enkelt betjent tog en tur rundt i byen for at stemme dørklokker. Han tjekkede dokumentationen på flere af de biler der holdt parkeret langs vejene.

 

 

 

Der har været skrevet og talt en del om trafikal lovløshed i landsbysamfundene, i medierne på det seneste, og det var måske årsagen til, at rigspolitiets færdselspatrulje lagde vejen for Vester Nebel i dag.

 

 

Enkelte bilister måtte se sig noteret for små forseelser, mens andre fik formaninger om, at få rettet småfejl og mangler på henholdsvis kørekort og køretøjer, men der var tilsyneladende ikke tale om den store fangst af trafiksyndere denne eftermiddag.

 

d. 1 september starter en ny æra i trafikken. Så skal betjentene ud med "saksen".

 

De nye stramninger betyder bl.a. at man kan få et "Klip" i kørekortet, hvis man kører for stærkt.

 

 

Og det var måske for at prøve at køre stærkt en sidste gang uden risiko for et "klip", at to af betjentene forlod Vester Nebel af Stokbrovej i meget høj fart, kort før kl. 18.00. - Eller så havde de bare ikke fået at vide, hvor byskiltet står! (red)

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand