Skal Vester Nebels have en golfturnering?

Som en følge af en samtale under byfesten, vil to af byens golfspillere forsøge at starte en ny tradition. En årlig golfturnering for byens golfspillere.

I et forsøg på at starte en ny tradition, har Henrik Christensen og Kim Thorsen besluttet sig for, at forsøge sig med en golfturnering for Vester Nebel befolkning, samt folk med relationer til byen.(familie samt tidligere beboere)


Turneringen skal på skift spilles på en af de baner, som byens golfspillere er medlemmer af, startende med Kaj Lykke Golfklub i Bramming den 13. september 2009 kl. 09.00.


Der spilles Stableford – og hvis der er tilslutning nok, så også sokrates.


Matchfee er 50 kroner pr spiller. Hertil kommer greenfee med de rabatter ,der er gældende blandt hjemmeklub og turneringsklubben. (matchfee går ubeskåret til præmier)


Vi forestiller os, at vi indhenter et tilbud på en frokostanretning, således at dagens afsluttes med fælles spisning og præmieoverrækkelse.


Propositioner for turneringen følger, så snart vi ved, om der er interesse.

Hvis du er interesseret i at deltage, så send en mail til Kim Thorsen inden den 23. august. Klik her.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand