Se »Bonderøvenes« Ramasjang-præsentation

I foråret blev der optaget intro-video til Vester Nebel Fritidsklubs deltagelse i Ramasjang-Rally. Her er billeder fra optagelserne. De levende billeder er på Ramasjang-skærmen fra fredag den 21. september.

Bonderøvene hedder Vester Nebels rallyhold på Ramasjang: Foto Kim Thorsen

På fredag rykker Vester Nebel fritidsklub ind i Ramasjang Rally. Her kan du få en lille forsmag på udsendelsen i form af præsentationens af holdet, der hedder »Bonderøvene«

Klik her og se video.

 

Pressemedelelse:

Nu er turen kommet til, at Danmarks børn skal vise, hvad de duer til i sæbekasseløbet Ramasjang Rally. 

I DRs program for de 7-12-årige gælder det om at kunne bygge, om at løbe stærkt, om at være fantasifuld og kreativ - og om at arbejde sammen.

Sofie Østergaard styrer løjerne, og hun får hjælp af Ramasjang Ringens baneansvarlige mekaniker, Carsten Reinholdt, når sæbekassebilerne sendes gennem tre vanvittige baner. Der skal køres dragrace på Striben, gennem bjerge af sæbeskum og Hawaii-sidebomber på Ramasjang Ringen og ud i det ukendte, når børnene i hvert program møder dagens hemmelige specialbane.

På gange og under jorden

Her skal der køres om kap i alt fra de tomme gange på det nedlagte Odder Sygehus, ned ad Himmelbjerget, under jorden i Mønsted Kalkgruber og foran 15.000 publikummer under en Superliga-kamp mellem AGF og Brøndby.

Børnene har selv bygget deres sæbekassebiler og holdene har hvert deres tema, så vi undervejs i de 13 programmer møder både Team Hippies flowerpower-bil, Splatternes zombie-racer og Rumtossernes raket på hjul.


Ramasjang Rally er på skærmen fra 18.30 til 18.55

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand