Sæsonstart for VNI’s volleyball - kom og spil med

Onsdag den 4. september starter den nye sæson for seniorvolleyballspillerne i VNI. Selvom vi forventer opbakning fra den trofaste trup, er der plads til nye ansigter.

 

Efteråret står i volleyballsportens tegn, når Danmark er værter for EM. Og kampene, som de danske spillere skal spille i Odense i dagene 20-22. september, vil helt sikkert optage volleyball medlemmerne så meget, at de socialt anlagte spillere sikkert vil forsøge at arrangere en tur til Odense.
Læs mere om EM, klik her.

Bestil billetter til EM og støt VNI i bunden af denne artikel.

Selvom ambitionerne i VNI volleyball er på et andet niveau, vil der helt sikkert blive meldt et hold til DGI’s turnering, lige som det vil blive forsøgt, at få et hold med i Esbjerg turneringen.

Normal træning finder sted onsdage fra klokken 19.30 og to timer frem. Kom i god tid, så vi kan få mest muligt ud af vores hal tid. Vi spiller mix-volley, hvor der er plads til vores individuelle niveau.

Har du spørgsmål til volleyballafdelingen, så kontakt Kim Thorsen eller Levin Nielsen.

Som noget nyt vil vi denne sæson forsøge løbende tilmelding. Det gør du ganske enkelt her:

Køb billetter til EM-volleyball her!



Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand