Så skal »det rekreative bånd« plantes til

Søndag den 11. november skal den første del at det rekreative bånd plantes til, og her bliver der behov for hjælp fra alle i by og opland, til at få de 12.500 planter i jorden.

12.500 planter skal plantes ud på dagen, som bliver en fest i Vester Nebel.

Det bliver en festdag, når vi søndag den 11. november skal plante den første del af det rekreative bånd til. Vi håber at mange familier – børn som voksne - vil hoppe i et par gummistøvler, medbringe en spade eller en skovl, og give en hånd med til udplantningen af de mange planter, som byen har vundet i konkurrencen hos Grønne Pletter.

Vi har inviteret pressen og en række prominente gæster, og vi håber at mange bakker op om arbejdet, så vi kan få det overstået på én dag. Vi planter uanset hvordan vejret er.

Det vil tage sin tid at få de mange planter i jorden, derfor sørger vi også for lidt mad og drikke undervejs. Programmet for dagen er som følger:

  • Kl. 9.00 Velkomst ved teltet, der er opstillet på Tranbergvænget bag Multihuset.
  • Kl. 09.30 Vi går i gang at plante vores rekreative bånd koordineret af 2-3 personer fra Vej og Park. Kommunen vil have klargjort jorden, og der vil være trukket snore til at plante efter.
  • Kl. 13.00 Bespisning
  • Kl. 13.30 Plantning af træer
  • Kl. 15.30 Kaffepause

Resten af eftermiddagen plantning af træer til vi har plantet alle træerne til det rekreative bånd. 

Af hensyn til bespisning er tilmelding nødvendig. Til Marianne på tlf. nr. 22677554 eller mail marianne(at)schmidt.mail.dk

Er der 8 friske der vil sponsorere en bradepande kage efter eget valg til kaffen – gi´ besked til ovenstående. 

Kom med forslag til navn for det rekreative bånd.
Idéer sendes til marianne@schmidt.mail.dk senest den 8/11-2012.

Navnet offentliggøres på store plantedag.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand