Så dufter der atter af pizza i Vester Nebel

Der har i den senere tid været en nervøs stemning i Vester Nebel, da ingen rigtig har vidst, om byens pizzeria ville åbne igen.

Men i dag klokken 16.00 åbnede 19-årige Samir Aljic` fra Esbjerg pizzeriaet på ny.

Samir skal drive forretningen sideløbende med sin skolegang. Har er i gang med en uddannelse som automekaniker, og går for tiden på skole i Esbjerg.

- Vi har tidligere haft et pizzeria i Holsted, så det er ikke helt nyt for mig, siger Samir, der vil få hjælp af sin far i forretningen.

Den nye ejer vil i lighed med forgængeren levere pizzaer ud af huset. Så det vil sikkert også vække glæde i Bryndum, Tarp, Grimstrup og Andrup, at pizzaovnen atter er varm.

Åbningstiderne vi være som tidligere, men menukortet bliver ændret lidt.

- Ham der har fremstillet de omdelte brochurer, har lavet en fejl. Der er nemlig mulighed for at købe salatpizzaer – man skal bare spørge, når man bestiller, siger Samir.

Ud over fejlen i brochuren, så vil der også ske nogle små ændringer i menukortet, når der bliver lavet et nyt kort, afslører den nye indehaver af Vester Nebel Pizza.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand