Så bliver Multihus parkeringspladsen endelig asfalteret

Det har taget sin tid, men vi er sikre på, at det har været værd at vente på.

 

 

Personale fra Stürup er i disse dage i gang med det forberedende arbejde, med at fjerne sf-sten og udvide parkeringsarealet, inden den udlægges asfalt i begyndelsen af uge 34.

- Hvis vejret tillader de, så regner vi med, at pladsen bliver asfalteret på tirsdag, siger pladslederen til vesternebel.dk.

Udvidelsen af parkeringsarealet udgør lidt over 150 kvadratmeter foran huset, ligesom der foretages en ændring af arealet nord for huset, der giver yderligere 50 kvadratmeter parkeringsplads.

Multihusgruppen har i sommerens løb arbejdet på en bedre belysning af parkeringsområdet.

Der kommer i den nærmeste fremtid flere lamper omkring vej- og parkeringsplads, ligesom husets skilt mod Hygumvej vil blive erstattet af et nyt belyst skilt, som bliver drejet 90 grader.

Vi takker Vagn Christiansen og Helsinghoff Reklame, der har ydet gruppen en uvurderlig hjælp med mandetimer og materialer.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand