Så blev de sidste planter plantet ud i multiparken

En flok på omkring 55 børn og voksne brugte en solbeskinnet mandag eftermiddag på at udplante de sidste planter i Multiparken.

Mange familier trak i gummistøvlerne, og hyggede sig mandag eftermiddag med at tilplante den sidste del af Multiparken - næsten da...

I efteråret var jorden plask våd, men i går var forholdene nærmest perfekte, da en gruppe af flittige hænder samledes for at foretage den udplantning, der ikke var mulig i november.

Solen brød gennem skydækket en halv time før arbejdet skulle begynde, og da vinden var let, var det nærmest perfekt vejr at arbejde i.

Desværre slap planterne op. Det betyder at der mangler omkring 1200 planter, inden det planlagte areal et tilplantet. Men arbejdet blev atter en gang udført i et højt tempo.

Efter fyraften hyggede deltagerne sig med et par grillpølser, en øl, en sodavand, lidt hjemmebag, eller hvad der nu kunne friste.

Marianne og Åse vil nu undersøge mulighederne for at skaffe flere planter. Disse kan i såfald først komme i jorden til efteråret.

Med der skal lyde en stor tak til alle, der var med til at udføre arbejdet – ikke mindst dem der ofrede tid på af bage kager.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand