Roligt Nytår

Årsskiftet blev præget af regn og blæst, og måske derfor, så byen ganske pæn ud, på min årlige spadseretur rundt i byen Nytårsdag. Nytårsløjer dukkede op hist og her, mens der ikke var meget hærværk.

 

 

Nytårsaftens blæst og regn satte en begrænsning på affyringen af nytårsskyts, men tilsyneladende også på sprængninger af postkasser og andet hærværk.

 

Et par enkelte steder i byen var der blevet brændt en del fyrværkeri af, men generelt set, var det noget mere begrænset end normalt.

 

 

 

Det Gamle Mejeris postkasse måtte lade livet allerede før jul. Men ellers fik jeg kun øje på en enkelt postkasse på Hygumvej, der havde været udsat for eksplosiver. Til gengæld så det ud til, at det havde været af den kraftige slags. Postkassens klap og forside blev fundet i genboens have, og selve kassen har nærmest vendt på vrangen.

 

Men min konklusion må være, at årsskiftet var roligt i Vester Nebel.

 

Godt Nytår

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand