Rørlækage på Vester Nebel skole

Årets næstsidste dag bød på en del travlhed omkring Vester Nebel Skole, da et sprunget fjernvarmerør betød en kælder fuld af varmt vand og en del skader til følge.


Et fjernvarmerør var tæret op, og var årsag til, at lyskassen blev vandfyldt. Derefter trængte adskellige kubikmeter vand ind i kælderen.


Årets næstsidste dag bød på en del travlhed omkring Vester Nebel Skole, da et sprunget fjernvarmerør betød en kælder fuld af varmt vand og en del skader til følge.
 
Fra morgenstunden på årets næstsidste dag blev et brud på et fjernvarmerør på Vester Nebel skole opdaget af en forbipasserende - og straks blev skolens sekretær Joan Jørgensen kontaktet. Hun forsøgte, sammen med sin mand Carsten at få tilkaldt assistance fra såvel et lokalt VVS-firma samt fra Forsyningen, så der kunne lukkes for vandet.


Desværre var der problemer med telefonsystemet hos Forsyningen, så det lykkedes ikke Carsten og Joan at komme igennem, så istedet blev der ringet til Forsyningschef Jesper Rasmussen, som fik tilkaldt vagten fra varmeforsyningen.
 
Kælderen under fløjen ud mod Stokbrovej var på det tidspunkt fyldt med vand i op til 1,5 meters højde - og vandet stod lige til underkanten af en el-tavle da der blev lukket for hovedhanerne. Carsten Jørgensen havde allerede ringet til Falck, som hurtigt fik sendt en vogn med pumper og slanger til Vester Nebel, så tømningen af kælderen kunne igangsættes.

 


Falck brugte lang tid på at pumpe den store mængde varmt vand op af kælderen.

 

En repræsentant fra Esbjerg Kommunes Byggeri & Miljø var også hurtigt på pletten, og fik igangsat arbejdet med at få gravet rørerne i skolegården op, og fik tilkaldt en elektrikker til at få tilset installationerne i kælderen. Repræsentanten håbede at skaden på fjernvarmerøret kunne udbedres hurtigt - men ville dog ikke garantere, at det kunne færdiggøres i denne uge - så måske er det en god ide, at være godt påklædt på første skoledag efter juleferien...

Flere indtryk i Fotogalleriet, klik her.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand