Rekordstort fremmøde til Forsamlingshusets generalforsamling

Over 40 borgere mødte op til generalforsamlingen tirsdag den 8. april.

Thomas Nilsson byder velkommen

Om det var nysgerrighed efter at se den nye entré i Forsamlingshuset eller den gratis aftensmad ”Frikadeller i festdragt” er ikke til at afgøre. Men faktum er, at over 40 borgere dukkede op til generalforsamlingen i Forsamlingshuset.

Aftenen blev indledt med fællessang og spisning klokken 18.00. Formand Thomas Nilsson berettede om året der gik og den nye entré. Flere frivillige har været i gang og lagt mange timer i arbejdet. Snart kan alle glæde sig over det flotte resultat.

Bestyrelsen har flere projekter, men få midler og efterlyste også hjælpere til arbejdet.

Nye billeder er kommet op at hænge i store og lille sal, der viser byens liv i fotografier. Der er tale om at lave løbende udstillinger, hvor nye og gamle billeder kan pryde væggene.

Formanden opfordrede folk til at komme med ideer til nye tiltag i Forsamlingshuset. 3 af bestyrelsesmedlemmerne var på valg: Thomas Nilsson, Erik Hansen og Birthe Nilsson. Da der ikke var andre, der ønskede at stille op til bestyrelsen, blev de 3 genvalgt. Erik Schmidt blev genvalgt som suppleant. Ligeledes blev de 2 revisorer Bodil Runge Jørgensen og Christoffer Møller Christensen genvalgt for det næste år.

Der var en god stemning i salen og stor opbakning til at gentage den gratis bespisning til næste års generalforsamling – og opfordre flere til at deltage. Tilhørerne var gode til at komme med kommentarer og forslag til bestyrelsen.  Aftenen sluttede med kaffe og hjemmebag.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand