Referat fra Arbejdsgruppen for Vester Nebel Skoles beståelse

Referat fra Arbejdsgruppen for Vester Nebel Skoles beståelse – søndag 2. september 2007.

Andre foreninger:

Dejligt at se nogle repræsentanter, som kan bibringe og viderebringe input til og fra de andre foreninger. Morten Haahr kom på vegne af forsamlingshuset, Rikke Bloch på vegne af Sogneforeningen og Marlene Timmerby på vegne af VNI og til dels skolebestyrelsen (Morten Kjær er også i skolebestyrelsen). 


Referat … Johnny Søtrups ord:

Vi har stadig ikke fundet det referat, hvori det skulle stå, at Johnny Søtrup ved et arrangement her i Vester Nebel skulle have sagt, at så længe han er ”ved roret” ville Vester Nebel Skole ikke blive lukket.Jan spørger Henning (Sognearkivet) om han eventuelt kan hjælpe.


T-shirts:

kan stadig købes, såfremt man er interesseret. Michael kan kontaktes på telefon 75 16 92 94 eller e-mail pia-mic(at)vip.cybercity.dk.



Opbakning fra borgerne:

Vi vil gerne igen benytte lejligheden til at opfordre alle til at skrive læserbreve, personlige breve / e-mails til politikerne. Vi skal også igen opfordre til at holde en ”god tone” i vores læserbreve etc.


Åben landsby:

Ejvind kom med forslag om at afholde en ”Åben Landsby”-dag. Det drejer sig i store træk om én dag, hvor hele Vester Nebel by vil summe af liv med diverse arrangementer og så sluttes dagen af med et arrangement i Multihuset, hvor politikere inviteres til at se Vester Nebel borgeres bud på vores egen Sektorplan.


Til dette arrangement får vi brug for opbakning fra ALT OG ALLE i Vester Nebel. Alle foreninger vil blive indkaldt til et møde torsdag 13. september 2007 kl. 19.00 i Sognehuset.


Næste møde:


er søndag 9. september 2007 kl. 12.30 i Sognehuset.


Det blev besluttet, at arbejdsgruppen afholder møde alle søndage frem til og med søndag 14. oktober 2007 kl. 12.30 i Sognehuset.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand