Reception for generationsskiftet

Den 1. januar overtog Claus Kostow ledelsen af Alkoprint. Fredag eftermiddag blev det festligholdt med en storstilet reception, der tiltrak mange mennesker.

 


Det var ikke let, at finde en parkeringsplads på Foldgårdsvej fredag eftermiddag. Rigtig mange bekendte og forretningsforbindelser lagde vejen forbi til receptionen, dr markerer et generationsskifte i en af Vester Nebels største virksomheder.


Første medarbejder var Alice Kostow, der også har lagt navn til firmaet.
Produktionen startede i kælderen under Hygumvej 18. Senere opsagde Hans Kostow sin stilling hos Colourlux og blev en del af firmaet. Der blev udvidet med en tilbygning, i form af en stor garrage, inden firmaet byggede de nuværende lokaler på Foldgårdsvej.


Stopper ikke her
Claus Kostow startede i Alkoprint for omkring tre år siden, og ved indgangen til 2008 overtog han ledelsen i virksomheden. - Firmanavnet skal være lidt mere kendt, end det har været tidligere. Vi handler ikke med private, men vi vil gerne have at firmanavnet bliver lidt mere kendt uden for byen, end det er i dag, siger Claus Kostow.



At Claus har ambitioner for virksomheden kan se på firmaets størelse. I gennem de seneste år er antallet af ansatte fordoblet. Nabo-ejendommen er blevet opkøbt og dele af produktionen er flyttet til de tilhørende lokaler.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand