Over hundrede til åbent hus hos CSV

Vester Nebel-borgere i alle aldre gæstede tirsdag aften CSV, for at lære byens nye undervisningsinstitution lidt bedre at kende – og for at se skolen efter ombygningen.

Åbent hus hos CSV var godt besøgt. Klik på billedet og se flere billeder.

Over hundrede borgere fra by og opland gæstede tirsdag aften CSV Esbjerg, der havde inviteret til åbent hus.


- Vi var, som i sikkert har bemærket, ikke begejstret for vi skulle flyttes herud. Men vi tilpasser os. Nu er det her vi skal være, og vi har fået ombygget skolen så godt, som vi overhovet kunne ønske os, så nu er vi glade for at være her, sagde Rita Renee Hansen, der er forstander på CVS.

Hun orienterede sammen ved viceforstander Alis Jakobsen om ombygningen, indflytningen, skolens funktioner og ikke mindst centerets brugere, alt imens der blev serveret hjemmebag og kaffe til de mange gæster.

Karen Baungaard, der er repræsentant for Esbjerg Kommune i CSVs bestyrelse, takkede også for den interesse, der var, for at se og høre om CSV:

- Med det kendskab jeg har til Vester Nebel, ved jeg, at I vil kunne samarbejde om ting, der vil kunne gavne såvel by som skole, sagde Karen Baungaard, der også påpegede vigtigheden af, at byen retter henvendelse til CSVs daglige ledelse, hvis der er forslag til ting, som skole og by kan samarbejde om.

Efter orienteringen kunne gæsterne gå rundt på skolen og se de ombygninger, der er foretaget, siden Vester Nebel folkeskole lukkede den 24. juni 2011.

Og der er sket store forandringer i den tidligere gymnastiksal, omklædningsrum, skolekøkken og det såkaldte »Indeophold«. Sidstnævnte tjener nu som gymnastikrum.

CSV’s elever vil også skulle benytte Multihuset. De rykker ind med egne redskaber, men er åbne for samarbejde, så vi kan deles om de redskaber, der er i huset.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand