Nytårsmarch 2016

Vejret var med de omkring 60 personer, der fredag eftermiddag deltog i Vester Nebels nytårsmarch.

Foto: Kim Thorsen Foto: Kim Thorsen

Vejret viste sig på allerfineste vis, da nytårsmarchen startede fra det tidligere pizzeria fredag eftermiddag klokken 14.00. Omkring 60 deltagere mødte op, for at sige godt nytår til andre borgere fra by og opland og for at spadsere en tur rundt på gader og stier.

Der blev sludret på kryds og tværs blandt deltagerne på gåturen, der blev omkring seks kilometer lang: En tur gennem byens industrikvarter, bagom Horsevænget via engen til Folevænget, herfra til Tranbergvænget og ind på stien gennem Multiparken, til højre mod Bryndum indtil forsamlingen nåede til bækken, hvor Stokbrovej bliver til Bryndumvej. Efter et kort ophold ved bækken på små 10 minutter, gik turen tilbage til Vester Nebel Forsamlingshus, hvor der blev afsluttet med kartoffel-porresuppe med bacontern.

Suppen indbragte et lille overskud, som vil gå til forsamlingshuset. I første omgang bliver husets knive slebet - hvilket er sket. Så bliver knivene graveret og placeret i en træblok, så slibningen ikke bliver smadret lige med det samme. Der er stadig et mindre beløb, som på et senere tidspunkt vil gå til indkøb af et parti håndklæder til husets toiletter.

Tak til holdet, der forberedte suppen, og tak til alle der deltog. Spred bare rygtet, der bliver også nytårsmarch i 2017.

 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand