Nytårshilsen fra Sogneforeningen

Så gik 2007 på hæld et spændene år for Vester Nebel som viste at vi som by faktisk godt kan stå sammen om et fælles projekt, det har været utroligt at se det engagement som er blevet lagt for dagen af et bredt udsnit af byens borger.

 

Vi har i 2007 forsøgt at profilere sogneforeningen mere, med forskellige arrangementer som Sankt Hans fest ved Nebel sø, Irsk aften (I samarbejde med gruppen omkring Irsk aften), Juletræstænding med Musik fra Varde Garden.


Jeg vil hermed gerne opfordre folk til at kontakte os hvis i har ideer eller forslag til nye arrangementer, også hvis der er noget i selv har lyst til at stable på benene så vil vi være behjælpelige både med arbejdskraft samt som økonomisk garant.

 
Vi vil til sidst endnu engang takke sponsorer og medlemmer af Sogneforeningen for jeres støtte i 2007 og med håb om at det fortsætter i 2008.

 
Sogneforeningen

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand