Nyt fra Multihus-gruppen

Gruppen, der skal stå for oprydning, samt etablering af sportsanlæg på ude-arealerne ved Multihuset, havde onsdag det første møde. Allerede fredag eftermiddag påbegyndes oprydningen på varmeværkets grund.


Opmåling af området, med landmålere, assistenter og kontrollører. Johh... det gik rigtigt til.

 

Gruppen har haft kontakt til Forsyningsvirksomhederne, der er særdeles samarbejdsvillige. De stiller en flis hugger til rådighed i oprydningsfasen, og har i øvrigt været meget imødekommende overfor gruppens ønsker.

På tegnebrættet og i undersøgelsesfasen er:

Etablering af skatterrampe vest for Multihuset
Etablering af Multibane (forudsat at vi kan finde midlerne)
Etablering af Petanquebane

Anlæggelse af Krocket bane

Renovering af parkeringsplads

Samt hyggekroge med bænke og affaldsstativer

 

Arbejdsgruppen vil foretage oprydningen på grunden i tre omgange, og ønsker i den forbindelse, at alle i byen afsætter et par timer eller tre, og giver en hånd med. Ikke mindst alle beboerne på Tranbergvænget, der får absolut størst glæde af oprydningen.

Det er dog arbejdsgruppen, der leder og fordeler opgaverne. Det skyldes, at de ændringer vi beskriver herunder, er vedtaget med Forsyningsvirksomhedernes velsignelse:

 

 

 

Mere luft mod Tranbergvænget

På mødet blev det vedtaget, at der skal tyndes ud i beplantningen omkring Multihuset. Alle træer, der er i beplantningen ud mod Tranbergvænget, vil blive stammet op, og de fleste buske under træerne vil blive fjernet.

Alle døde træer vil blive fjernet, mens træer med fire, fem eller seks stammer, vil blive reduceret til en enkelt stamme.

 

Trafiksikkerhed
Hækken mod Hygumvej vil blive klippet betydeligt tilbage, og de første fem seks planter, til højre for udkørslen vil blive fjernet helt af trafiksikkerhedshensyn. De træer, der er blevet til, ved at hæk planterne har fået lov til at gro, vil blive savet ned i hækkens højde.
Alle træerne i beplantningen vil blive stammet op (i lighed med Tranbergvænget) og alle de små buske vil blive fjernet.

 

Vildnæsset
Diget mod Erik Schmidts byggegrunde og det vestlige dige, forbliver stort set uændret. Dog fjerne vi afbrækkede grene og døde planter fra disse.

 

Parkeringspladsen.
Selv om der blev gjort meget for, at planere parkeringspladsen for blot otte måneder siden, trænger den allerede til, at blive rettet op. Der er mange huller. Ergo er der mange vandpytter, når det regner.
Vi har dog tiltro til, at Forsyningsvirksomhederne vil sørge for et læs belægningsgrus. Niels Lykke Pedersen (Lindegården) har lovet at kigge på, om han kan trække parkeringspladsen over med en traktor, så pladsen atter bliver plan.

 

Arbejdet:

Vi starter fredag den 11. april kl. 15.00 og i tre – fire timer frem

 

Vi arbejder igen i Bededagesferien, Fredag, Lørdag og søndag. Kl. 10 alle dage

 

Den 26, og om nødvendigt 27. april, skal der køres med flis kværn.

 

 

Vi sørger for det meste værktøj, men husk en forfriskning til dig og din nabo - Vel mødt!


 
Planterne har ikke det største problem. Det var til gengæld opgaven med at finde ud af, hvad tanken med denne slange, har været. 

 

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand