Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Nu tilbyder sogneforeningen at ”prikke dig på skulderen”, når der er vigtigere nyheder på hjemmesiden.

 

Der er meget information på internettet, og man husker måske ikke altid at frekventere den lokale hjemmeside. Derfor kan du nu tilmelde dig et nyhedsbrev fra vesternebel.dk, så du får et prej, når der er vigtige nyheder på siden.

Nyhedsbrevet udsendes med jævne mellemrum, primært når der er arrangementer, der vedrører hele området.

Du modtager ganske enkelt en e-mail, der henviser til hjemmesidens nyeste artikler. Tilmeld dig nyhedsbrev med din e-mailadresse - klik her.

Vesternebel.dk er også på Facebook. Her vil nyhederne blive slået op på væggen i takt med at de publiceres.

Har du eller din forening opslag
Husk hjemmesiden er et værktøj, som alle foreninger og personer med noget på hjerte, kan benytte sig af. Blot det er relevant for folk og hverdagen i Vester Nebel.

Ingen nyhed eller meddelelse er for lille, og den vil være med til at vise omverdenen, at der sker noget i Vester Nebel. kontakoplysninger i bunden af hjemmesiden.

www.vesternebel.dk
Havde i februar 2013 besøg fra 1452 forskellige hustande. De besøgende, der klikker ind fra hele landet, læste i gennemsnit lidt under tre sider.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand