Nye vine i Vester Nebel

Hvidvinen blev en Chardonnay fra Australien

Den koster kr. 55,- i udsalg, hvoraf kr. 7,35 går som støtte til Sogneforeningen

Rødvinen blev en Appassimento af flere forskellige druer fra Italien.

Den koster kr. 60,- i udsalg, hvoraf kr. 6,33 går som støtte til Sogneforeningen

 

Som det vil være de fleste bekendt, var Vester Nebel Vinen ved at være drukket. Vi besluttede derfor i Sogneforeningen at lave en vinsmagning, og invitere sognets borgere til at vælge hvilken vin der fremover skulle bære det ærefulde mærkat ”Vester Nebel Vinen”

Vinsmagningen var berammet til fredag den 6. april. Vi blev også enige om at smage på et par hvidvine. Således var der 2 hvidvine, og 6 rødvine, til dels fra Spritfabrikken Danmark som ligger i Kolding og hvorfra vi tidligere har fået leveret vin, og til dels fra Brøns Vinlager, hvis medejer Heidi Christensen som residerer her i byen, stillede sin ekspertise til rådighed for de som havde spørgsmål angående vin.

Først blev en begrænset mængde af hver vin delt rundt, idet man er nødt til at begrænse sig, for at kunne smage forskel på så mange vine. Da vi var gennem alle 8 vine, og alle havde givet sin mening til kende på stemmesedlen, blev store fade med alskens tapas-lækkerier båret ind, og der blev åbnet flere flasker af de herlige druer. Nu gik snakken endnu lystigere, man diskuterede for og imod den ene og den anden vin, mens man nød både pølse, ost, pesto, godt brød og meget andet. Der var en rigtig god stemning. Da stemmerne var talt op, var der ingen tvivl. De to vine der blev valgt havde helt klart langt de fleste stemmer.

Hvidvinen blev en Chardonnay fra Australien Den koster kr. 55,- i udsalg, hvoraf kr. 7,35 går som støtte til Sogneforeningen

Rødvinen blev en Appassimento af flere forskellige druer fra Italien. Den koster kr. 60,- i udsalg, hvoraf kr. 6,33 går som støtte til Sogneforeningen

Torsdag den 19. april landede vognmanden så med 90 flasker hvid, og 180 flasker rød. Hvor de er oplagrede røbes ikke, der er jo tale om meget eftertragtede varer ???? Det er vine du må prøve. Fantastisk til privat brug, gaver og jubilæer mm. Bente har også gaveæsker til to flasker. Man kan købe vinene hos Bente i brødudsalget, som fortsat sælger vinene videre uden fortjeneste, for at støtte Sogneforeningen. Endnu en grund til at handle hos Bente. Eller man kan købe dem hos Jens 40 86 88 47, Stokbrovej 8.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand