Nye beboere flyttet ind i Multiparken

Otte pindsvin er flyttet ind i Multiparken. De nye beboere vil i den første tid blive fodret med tørkost til katte, men skal senere selv finde føde i området.

Pas på dyrene
Vi kan ikke holde pindsvinene væk fra vejene, og biler er nok deres værste fjende. Men vi kan godt vise hensyn til dem, når vi færdes i Multiparken. Pindsvin er kun aktive i skumringen og om natten. I dagstimerne vil de gemme sig i deres huler – men mindre, der er noget galt. Så hvis du finder et pindsvin i dagtimerne, vil jeg gerne vide det.

Hunde kan skræmme pindsvinene – og i værste fald bide dem. Så vær opmærksom på din hunds færten, hvis du lufter hund i området.

Fodring
Du må gerne fodre pindsvinene med tørkost til katte, og du må gerne stille vand frem til dem. Men giv dem aldrig mælk, som de biler syge af – og i værste fald dør af. Det er vores håb, at pindsvinene vil blive i området og formere sig. Det kan være til gavn for og selv, da de spiser biller, laver og små snegle – også yngel af dræbersnegle.

 

Så vis hensyn til dyrene.
Kim Thorsen 25577212

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand