Ny præst i Bryndum-Vester Nebel

Fra 1. juli 2014 er Jens Kristian Bech Pedersen blevet ansat som konstitueret præst i Guldager-Hostrup Pastorat som afløser for Mette Præstegaard Friis, der jo også har virket som del-tidspræst i Bryndum-Vester Nebel.

Jeg hedder Jens Kristian Bech Pedersen, og stammer oprindeligt fra Borbjerg Sogn, der ligger mellem Holstebro og Skive. I de sidste godt 25 år har jeg boet i Oksbøl vest for Varde. Jeg regner mig selv for vestjyde. 

Fra 1. juli 2014 er jeg blevet ansat som konstitueret præst i Guldager-Hostrup Pastorat som afløser for Mette Præstegaard Friis, der jo også har virket som deltidspræst i Bryndum-Vester Nebel. Mette Friis skal som bekendt udsendes et halvt år til Afghanistan, for at støtte de danske soldater, der er tilbage i Afghanistan. Min ansættelse gælder således i otte måneder i perioden 1. juli 2014 – 28. februar 2015.

Jeg har hele mit liv virket som hærofficer i Forsvaret. Og har i de sidste år haft min tjeneste på Hærens Kampskole i Oksbøl. Jeg blev pensioneret fra mit officersjob i 2009 i en alder af 60 år.

Siden da har jeg taget en teologisk embedseksamen, og har gennemført den praktiske præsteuddannelse ved Pastoralseminariet i Århus. Primo april i år søgte jeg så og fik stillingen som konstitueret præst i Guldager-Hostrup.

Da denne stilling omfatter en bistandsforpligtelse i Bryndum-Vester Nebel Pastorat vil jeg også opleve den glæde at skulle have en del af mit præstevirke i Bryndum-Vester Nebel sogne. Det ser jeg meget frem til. Og jeg glæder mig til at gøre bekendtskaber med mennesker i sognet, selv om min tjenesteperiode bliver kortvarig.

Jeg bor i sammen med min hustru Helle. Vi har tre sønner, hvoraf de to er flyttet hjemmefra, og den sidste er hjemmeboende, mens han færdiggør sin HHX-uddannelse i Varde.

Øvrige nyheder

Nyhedsbreve fra vesternebel.dk

Modtag en mail, når vi har nyttige nyheder. Så er du altid informeret om, hvad der sker i dit nærområde.

Klik her for at tilmelde dig.

Vesternebel.dk ejes af sogneforeningen i Vester Nebel. Hjemmesiden har til formål at være lokal budbringer og informationskilde. Redaktionelt stof, der ønskes bragt på hjemmesiden, kan indleveres til redaktørerne, der vil gøre brug af informationer, de finder relevant for hjemmesidens brugere.

> Kontakt til webmaster og redaktør
> Kontakt Sogneforeningens formand